Dødsfald: Journalist, forfatter og pressechef Jesper Dahl Caruso (55)

Pressechef i Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet Jesper Dahl Caruso er fredag gået bort i en alder af blot 55 år. 

Jesper Dahl Caruso
Jesper Dahl Caruso (1964-2020) Pressechef, Klima- Energi- og Forsyningsministeriet
 

Jesper Dahl Caruso er død af lungekræft.

Det meddeler Ekstra Bladets Mads Kastrup, der på Facebook har skrevet et mindeord.

"Enhver, der kendte ham, ved, at Jesper var noget af det mest levende, man kunne omgås her i tilværelsen. Han var et centrum. Ser jeg mit liv som en by, var Jesper ikke alene den centrale plads, han var også begivenheden, der drog mig mod pladsen," skriver Mads Kastrup blandt andet.

Jesper Dahl Caruso blev født i 1964 i København. Han var uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole 1992-1996. Praktiktiden tilbragte han på Politiken.

I 1996 kom han på Ritzaus sportsredaktion, men i sommeren samme år skiftede han til Berlingske Tidende, hvor han først arbejdede som redaktionssekretær og senere som ledende redaktionssekretær.

Senere blev han temaredaktør på Berlingske Søndag, forsidemand, og i to år nyhedsredaktør på erhvervsredaktionen. Fra 2001 til 2008 sad han i Berlingske Tidendes ledelse og var avisens sportsredaktør. Fra 2008 til 2010 arbejdede han som skrivende journalist i Berlingske Tidendes gravegruppe.

Fra 2011 til 2014 var han ansat som journalist i gravegruppen og på TV 2/Nyhederne. I 2014 blev han pressechef i det daværende Energi-, Forsynings- og Klimaministerium.

Mindeord – Jesper Dahl Caruso Min ven – og et overvældende antal andres ven – Jesper Dahl Caruso er i dag sovet ind på...

Slået op af Mads KastrupFredag den 27. marts 2020

Tilbage til navnenyt »

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal