Goldman Sachs åbner kontor i København med dansk partner

Den amerikanske investeringsbank Goldman Sachs åbner kontor i København. Den danske partner Peter Hermann skal stå i spidsen.

En af verdens største investeringsbanker, der blev kendt for at købe en del af danske Dong, sætter for første gang foden på dansk jord og åbner en afdeling i København.

Amerikanske Goldman Sachs bekræfter over for erhvervsmediet Insidebusiness, at storbanken vil åbne et kontor i den danske hovedstad.

"Vi planlægger at åbne kontor i København for første gang nogensinde, hvilket er en refleksion af vores stærke dedikation til Norden og et ønske om at arbejde endnu tættere sammen med vores kunder i Danmark på tværs af forskellige forretningsområder," skriver Goldman Sachs.

Det bliver den danske partner Peter Hermann, der skal stå i spidsen for det nye kontor, der får hovedsæde på Amaliegade i det centrale København.

Også Goldman Sachs’ danske chef for asset management i Norden, Thomas Kønig, får en ledelsesrolle.

Den amerikanske investeringsbank, der blev grundlagt for 150 år siden og har hovedsæde i New York, blev for alvor kendt i den brede befolkning herhjemme tilbage i 2014 i forbindelse med kapitaltilførslen til Dong.

Tilbage til navnenyt »

Prøv transport gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement