Kaare Dybvad har ansat iværksætter som særlig rådgiver

Boligminister Kaare Dybvad Bek har ansat Helge Toksvig Bjerre som særlig rådgiver. Han har indtil videre drevet kommunikationsbureauet Kampagnekontoret.

Kaare Dybvad
Kaare Dybvad (35) Boligminister (S), MF (S)
Helge Toksvig Bjerre
Helge Toksvig Bjerre Særlig rådgiver, Boligministeriet

På sin facebookside meddeler iværksætter Helge Toksvig Bjerre, at han nu skal arbejde med at rådgive boligminister Kaare Dybvad Bek (S).

"Jeg har i dag sagt ja til at blive særlig rådgiver for boligminister Kaare Dybvad Bek," skriver Bjerre og fortsætter:

"Det har jeg, fordi boligpolitik for mig er ét af de vigtigste ben i velfærdssamfundet. Og fordi Kaare hører til blandt de mest talentfulde politikere i Danmark med en særlig evne til både at kunne tænke og udvikle politik uden at miste blikket for de ting, der gør en forskel i almindelige menneskers hverdag."

Det nye job betyder for Helge Toksvig Bjerre, at han må sige farvel til sin virksomhed, kommunikationsbureauet Kampagnekontoret, som han har drevet siden 2018.

Helge Toksvig Bjerre har tidligere arbejdet som kampagnechef i kommunikationsbureauet Geelmuyden Kiese og som konsulent i 3F's formandssekretariat.

Helge Toksvig Bjerre er bachelor i idéhistorie og journalistisk formidling fra Aarhus Universitet/Danmarks Journalisthøjskole fra 2011.

Tilbage til navnenyt »

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal