Tidligere ministerrådgiver bliver direktør i brancheforeningen Aktive Ejere

Den tidligere særlige politiske rådgiver i Liberal Alliance Jonathan Schacht Halling Nielsen kravler det sidste stykke op ad karrierestigen i Aktive Ejere og går fra sin stilling som fagpolitisk chef til at blive direktør.

Jonathan Schacht Halling Nielsen
Jonathan Schacht Halling Nielsen (41) Direktør, Aktive Ejere, fhv. fagpolitisk chef, DVCA
Henrik Sass Larsen
Henrik Sass Larsen (54) Adm. direktør, DVCA

Det seneste år haft Jonathan Schacht Halling Nielsen gjort sig ekstra bemærket som fagpolitisk chef og sin indsats for brancheforeningen for venture og kapitalfonde Aktive Ejeres over 300 medlemmer.

Derfor får han nu det fremadrettede ledelsesansvar som ny direktør.

Det oplyser administrerende direktør i Aktive Ejere Henrik Sass Larsen.

Jonathan Schacht Halling Nielsen er uddannet cand.jur og har gennem sin karriere harmoneret sine juridiske kompetencer og politiske interesse.

Han slog hul på den politiske karriere som først medlemssekretær for Simon Emil Ammitzbøll, dernæst som juridisk konsulent og projektansvarlig i Liberal alliances og sidenhen som særlig rådgiver for den daværende økonomi- og Indenrigsminister Simon Emil Ammitzbøll.

Undervejs i karrieren var han desuden byrådsmedlem i Hillerød Kommune.

Jonathan Schacht Halling Nielsen fortsatte sine politiske løbebane i en ny kontekst, da hans stilling som særlig rådgiver ophørte som følge af folketingsvalget i 2019.

Han forlod Christiansborg og blev fagpolitisk chef i DVCA, der siden har da har skiftet navn til Aktive Ejere.

Nu kan han som ny direktør i brancheforeningen se frem til at arbejde sammen med administrerende direktør Henrik Sass Larsen.

Tilbage til navnenyt »

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal