Zetlands direktør stopper

Jakob Moll har valgt at stoppe som administrerende direktør for den digitale avis Zetland. Hans afløser er fundet internt i form af digital chef Tav Klitgaard.

Jakob Moll
Jakob Moll (41) Fhv. adm. direktør, Zetland

For otte år siden var Jakob Moll med til at starte nyhedsmediet Zetland. Nu har han valgt at forlade sin direktørpost i virksomheden.

Det skriver Zetland.

Jakob Moll fortæller, at han for det første stopper, fordi det nu er ti år siden, han påbegyndte det projekt, der skulle blive til Zetland. Til MediaWatch uddyber han:

"Nu, hvor vi er kommet op og er et fantastisk sted, også rent økonomisk, har jeg kunnet stoppe op og mærke efter, og nogle dage kan jeg mærke, at jeg lige har skullet tage mig sammen til de store ting, vi nu skulle i gang med i næste fase, og det er Zetland simpelthen for vigtig til – at jeg bliver udkørt."

Jakob Moll skal tilbringe noget tid i udlandet på et universitet, hvor han skal tanke op og fordybe sig i nogle af de større perspektiver i det, han har gjort med Zetland. Blandt andet i forhold til de forretningsmodeller, medierne skal leve af fremover.

Hans afløser bliver Tav Klitgaard, der har været Zetlands digitale chef siden 2015.

Jakob Moll stopper 14. maj, men beholder sin ejerandel i virksomheden. Han håber på at kunne vende tilbage til Zetland, når han er færdig med sit udlandsophold.

Tilbage til navnenyt »

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal