Se pressemødet efter sexisme-krisemøde på rådhuset: Frank Jensen fortsætter som overborgmester

SEXISME: Frank Jensens (S) partifæller bakker op om ham som overborgmester på trods af en voksende række krænkelsessager imod ham. Det stod klart efter et flere timer langt krisemøde på Københavns Rådhus søndag aften. Se Frank Jensens møde med pressen i videoen.

Det var en øjensynligt meget brødbetynget overborgmester som sen søndag aften stillede i sig op foran mikronfonen i Rådhussalen på Købehavns Rådhus.

Han erkendte at have opført sig krænkende overfor flere kvinder gennem sit politiske virke de sidste 30 år og afviste ikke, at der godt kunne dukke flere sager op i den kommende tid.

Til trods for det stigende pres i form af et voksende antal kvinder, der står frem med krænkelsessager imod ham, så mener Frank Jensen ikke, at han bør træde tilbage. Han mener derimod, at krænkerne skal være en del af løsningen.

“Hvis vi på baggrund af Me-Too kommer frem til, at de eneste der kan være aktive i den debat, er dem, der aldrig har begået fejl, så bliver det jo en ekskluderende proces” og tilføjer “Hvis vi ikke er med i det og er en del af processen, så får vi et samfund, hvor tilgivelse ikke findes.”

Se hele pressemøde i videoen ovenfor.

Forrige artikel Bertel Haarder: Som integrationsminister er du ikke alene dum, du er også ond Bertel Haarder: Som integrationsminister er du ikke alene dum, du er også ond Næste artikel Frank Jensen fortsætter som spidskandidat efter krisemøde Frank Jensen fortsætter som spidskandidat efter krisemøde
Ny aftale fordeler 760 millioner kroner til socialt udsatte

Ny aftale fordeler 760 millioner kroner til socialt udsatte

DEAL: Et flertal af partier har besluttet at fordele pengene fra resterne af satspuljen til en ny civilsamfundsstrategi, en udvidelse af hjemløseindsatsen og et videnscenter for anbragte unge. Aktører roser tiltagene, men savner en plan for fremtidig finansiering.