Charlotte Broman Mølbæk
 svarer 
Pernille Rosenkrantz-Theil

Vil ministeren redegøre for, hvad det vil koste at opføre 50 døgnåbne toiletter som foreslået af Dansk Handicap Forbund?

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

Socialudvalget, Spørgsmål 487

Vil ministeren redegøre for, hvad det vil koste at opføre 50 døgnåbne toiletter som foreslået af Dansk Handicap Forbund? Der henvises til artiklerne ”Tusindvis af danskere kan ikke komme på toilettet, når de er ude” og ”Sigrid bruger kørestol og må holde sig op til otte timer, når hun forlader hjemmet”, bragt på dr.dk den 19. maj 2024.

Svar fra tirsdag den 18. juni 2024

Social-, Bolig- og Ældreministeriet ligger ikke inde med data til beregning af omkostninger til opførelse af 50 døgnåbne toiletter med indretning af løftelift, liggeleje og brus.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024