Formand for Kræftens Bekæmpelse træder af

NAVNE: Dorthe Gylling Crüger stopper som formand for Kræftens Bekæmpelse. Det sker samtidig med, at patientforeningen er midt i et direktørskifte.

Dorthe Gylling Crüger forlader posten som formand for Kræftens Bekæmpelse ved foreningens repræsentantskabsmøde 26. til 27. maj. 
Dorthe Gylling Crüger forlader posten som formand for Kræftens Bekæmpelse ved foreningens repræsentantskabsmøde 26. til 27. maj. 
Kristian Tolbøll

Jeg har hele tiden haft en horisont, der hed tre-fire år. Samtidig er jeg over det seneste år blevet interesseret i andre ting. Derfor er det naturligt at stoppe nu, hvor jeg alligevel er på genvalg. 

Dorthe Gylling Crüger

Kræftens Bekæmpelse kunne tilbage i januar offentliggøre, at administrerende direktør Leif Vestergaard 1. juni stopper og bliver afløst af den tidligere departementschef i Undervisningsministeriet Jesper Fisker, som Altinget tidligere har skrevet om

Nu skal Kræftens Bekæmpelse også på jagt efter ny bestyrelsesformand. Det står klart nu, hvor formanden, Dorthe Gylling Crüger, efter tre år har valgt at forlade posten. Ny formand vil blive valgt ved foreningens repræsentantskabsmøde 26. til 27. maj. 

Det skriver Dagens Medicin

Altinget logoSundhed
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget sundhed kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00