Kritik af ny jobportal til lægesekretærer

Dansk Lægesekretærforening er skeptisk overfor amternes og H:S oprettelse af en ny jobportal til lægesekretærer på internettet. Portalen betyder nemlig et farvel til de trykte annoncer. Men H:S og amterne er yderst tilfredse. Det nye system er effektivt og sparer penge.
Cecilie Bech
Dansk Lægesekretærforening (DL) er utilfreds med oprettelsen af en ny jobportal på internettet, der er specielt skræddersyet til lægesekretærer.

Sekretariatsleder i DL Ole Gregersen finder det problematisk, at den nye jobportal udelukker annoncer i de trykte medier:

"Jeg synes, det er ærgerligt, at man nu kun kan finde ledige stillinger et sted, og det tror jeg bliver en svaghed. Det ideelle ville være en kombination af rubrikannoncer i fagbladet og en jobportal på internettet," siger han til Altinget.

Ole Gregersen tilføjer, at det positive ved annoncering på internettet er, at der er plads til mange beskrivelser af den enkelte arbejdsplads. Men han påpeger, at det ikke er nok kun at annoncere et sted i en tid med mangel på lægesekretærer. Han vil derfor foreslå Amtsrådsforeningen, at der etableres et samarbejde med Lægesekretærforeningens fagblad, således at annoncerne i bladet og jobportalen på nettet supplerer hinanden.

Altinget logoSundhed
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget sundhed kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00