Om  
Louise Laursen Lindhagen

Ny K-folketingskandidat i Guldborgsund

Louise Lindhagen er valgt som ny folketingskandidat for Konservative i Guldborgsund. Hendes mærkesager bliver bedre uddannelse og mere sammenhængskraft. 

Anders Redder

Onsdag besluttede Konservatives partiforening i Guldborgsund at opstille 26-årige Louise Lindhagen til Folketinget. Det skriver partiet i en pressemeddelelse. 

Den nye FT-kandidat blev tilbage i august 2016 også opstillet som partiets spidskandidat til byrådet i Guldborgsund ved KV17. I landspolitik vil hun arbejde for bedre uddannelser og mere sammenhængskraft:

"På Lolland-Falster er vi især udfordret på sammenhængskraften. Der er ikke nogen let kur, men nogle af ingredienserne er jeg ikke i tvivl om: Vi skal have bedre og bredere uddannelsesmuligheder, fremme den private jobskabelse og en fornyet udenrigs- og forsvarspolitik," skriver den nyudnævnte kandidat på sin Facebook-side.

Louise Lindhagen uddannet cand.mag. i historie og offentlig administration. Hun arbejder til dagligt i Hjemmeværnskommandoen og overtager folketingskandidaturet fra Marie Louise Friderichsen, der ikke genopstiller. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Louise Laursen Lindhagen

Selvstændig kommunikationsrådgiver, SkarptSprog.dk, projektleder, Folkemøde Møn, førstesuppleant, Næstved Byråd, Konservative
cand.mag. i historie og offentlig administration (Roskilde Uni. 2015)

0:000:00