Om  
Søren Gade

Søren Gade bliver formand for NGO

Tidligere forsvarsminister og formand for Landbrug & Fødevarer Søren Gade (V) skal kæmpe for verdens fattigste som formand i NGO'en Care Danmark.

Cecilie Gormsen

Onsdag blev tidligere forsvarsminister og direktør i Landbrug & Fødevarer Søren Gade udnævnt som formand for Care Danmarks repræsentantskab.

Han forlod sidste år jobbet som direktør i Landbrug & Fødevarer efter fire år på posten. Inden da arbejdede han som forsvarsminister i VK-regeringen fra 2004 til 2010, men nu skal han arbejde for verdens fattigste. 

"CARE Danmark arbejder i landområderne, hvor verdens fattigste mennesker bor, og tager udgangspunkt i hjælp til selvhjælp. Det skaber langsigtede løsninger, og det er sund fornuft," siger Søren Gade.

CARE Danmarks bestyrelse glæder sig over, at Søren Gade er kommet om bord og kalder ham et stærkt kort at have på hånden. 

"Vi er rigtig glade for, at Søren Gade bliver ny formand for vores repræsentantskab. Han har en baggrund både i politik og en af Danmarks største erhvervsorganisationer, og begge steder har han været med til at skabe konkrete resultater, som har sikret udvikling," siger Christian S. Nissen, der er bestyrelsesformand i CARE Danmark.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Søren Gade

MF (V), formand for Folketinget, formand for Esbjerg Havn
IAA-diplomuddannelse (Den danske Reklameskole 1999), cand.oecon. (Aarhus Uni. 1990), VUT-I for reserveofficerer (1989)

0:000:00