Om  
Peter Moesgaard

Fagboss og S-lokalfomand trækker sig efter afsløringer om rockerforbindelser

Peter Moesgaard trækker sig som formand for de organiserede dørmænd under 3F. Det sker, efter det er blevet afsløret, at han omgås topfolk i Bandidos og driver selskaber uden overenskomst.

Ekstra Bladet har for nyligt afsløret, at fagbossen omgår topfolk i Bandidos og ejer flere selskaber, der ikke har en overenskomst.
Ekstra Bladet har for nyligt afsløret, at fagbossen omgår topfolk i Bandidos og ejer flere selskaber, der ikke har en overenskomst.Foto: Emil Nicolai Helms/Ritzau Scanpix
Amalie Skourup Juul Jensen

Peter Moesgaard trækker sig som formand for Dørmændenes Landsklub under 3F.

Det oplyser John Frederiksen, gruppeformand for 3F Privat, Hotel og Restauration, via Ekstra Bladet.

Læs også

Peter Moesgaard er socialdemokratisk formand i Hørsholm Kommune og er partiets næstformand i Fredensborgkredsen. Han har arbejdet i mere end ti år i den danske fagbevægelse og er faglig konsulent i HK, hvor han i flere år har forhandlet overenskomster. Han har tidligere været faglig sekretær i 3F og Restaurationsbranchens Fagforbund København, hvor han også var formand og næstformand i knap seks år.

Ekstra Bladet har for nyligt afsløret, at fagbossen omgås topfolk i Bandidos og ejer flere selskaber, der ikke har en overenskomst.

Fagbossen fortsætter som lokalformand i Socialdemokratiet.

Læs også

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Peter Moesgaard

Formand, Socialdemokratiet, Hørsholm

0:000:00