KL klar til kæmpe jobreform: Vi kan gøre det bedre og billigere

Anbefalingerne fra regeringens ekspertudvalg på beskæftigelsesområdet rimer langt hen ad vejen med KL’s ønske om mere kommunalt ansvar og større frihed. Men KL advarer mod at lade sparekrav drive forandringerne frem for omvendt.

Formand for KL's udvalg for arbejdsmarked og borgerservice, Odense-borgmester Peter Rahbæk Juel (S), mener godt, at der kan spares penge på kommunernes beskæftigelsesindsats. Men ikke nødvendigvis tre milliarder kroner, som regeringen vil.<br>
Formand for KL's udvalg for arbejdsmarked og borgerservice, Odense-borgmester Peter Rahbæk Juel (S), mener godt, at der kan spares penge på kommunernes beskæftigelsesindsats. Men ikke nødvendigvis tre milliarder kroner, som regeringen vil.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Kim Rosenkilde

Vil regeringen have en større omlægning af beskæftigelsesindsatsen i stil med den, som et ekspertudvalg kom med anbefalinger til mandag, så er kommunerne og KL parate til at spille med.

Det lover formand for KL’s udvalg for arbejdsmarked og borgerservice, Odense-borgmester Peter Rahbæk Juel (S).

”Vi vil rigtig gerne være med til at lave et bedre og mere enkelt og ubureaukratisk beskæftigelsessystem. Det synes vi, de ledige og virksomhederne fortjener,” siger Peter Rahbæk Juel.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024