Ny forkvinde for 19.000 socialrådgivere stempler ind i debat om jobcentre: Milliardbesparelser kan blive ”en katastrofe”

Signe Færch ser det som en af sine vigtigste opgaver i spidsen for Dansk Socialrådgiverforening at få Christiansborg til at forstå, hvad socialrådgiverne i de kommunale jobcentre laver. Det skal bane vejen for investeringer frem for besparelser.

Signe Færch blev valgt som ny formand for Dansk Socialrådgiverforening d. 3. oktober i år. Hun havde første arbejdsdag i mandags, d. 21. november.
Signe Færch blev valgt som ny formand for Dansk Socialrådgiverforening d. 3. oktober i år. Hun havde første arbejdsdag i mandags, d. 21. november.Foto: Pr-foto: Dansk Socialrådgiverforening
Jakob Krarup Bjerregaard

På skiltet udenfor kontoret står der stadig Mads Bilstrup, navnet på den nu forhenværende formand for fagforeningen.

Indenfor på formandskontoret på 2. sal hos Dansk Socialrådgiverforening nær Nyhavn midt i København er det dog 40-årige Signe Færch, der tager imod.

Selvom det er hendes første arbejdsdag som formand, er hun ikke i tvivl om, hvad der er blandt de allervigtigste punkter på dagsordenen her tre uger efter valget til Folketinget.

Altinget logoArbejdsmarked
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget arbejdsmarked kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00