Charlotte Munch
 svarer 
Ane Halsboe-Jørgensen

Charlotte Munch (DD) spørger beskæftigelsesministeren, Ane Halsboe-Jørgensen, om hvilke datoer og ved hvilke konkrete anledninger, man fra dansk side har henvendt sig til EU-myndigheder for at forsøge at få ændret arbejdsdirektivet

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 68, Spørgsmål 9
Vil ministeren redegøre for på hvilke datoer og ved hvilke konkrete anledninger, man fra dansk side har henvendt sig til EU-myndigheder for at forsøge at få ændret arbejdsdirektivet?

Svar fra onsdag den 20. december 2023
” Vil ministeren redegøre for på hvilke datoer og ved hvilke konkrete anledninger, man fra dansk side har henvendt sig til EU-myndigheder for at forsøge at få ændret arbejdsdirektivet?” Svar:

Regeringen og Beskæftigelsesministeriet har løbende været i dialog med EU-Kommissionen om arbejdstidsdirektivet siden det blev vedtaget for over 20 år siden.

Jeg henviser desuden til min besvarelse af spørgsmål 7 (L 68) (2023-24).
0:000:00