Sólbjørg Jakobsen
 svarer 
Ane Halsboe-Jørgensen

Sólbjørg Jakobsen (LA) spørger beskæftigelsesministeren, Ane Halsboe-Jørgensen, om ministeren kan bekræfte, at indførelsen af den nye § 4 b ikke går længere end højst nødvendigt ift. implementering af arbejdstidsdirektivet på baggrund af den i forslaget nævnte dom fra EU-domstolen (sag C-55/18)

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 68, Spørgsmål 24
Kan ministeren bekræfte, at indførelsen af den nye § 4 b ikke går længere end højst nødvendigt ift. implementering af arbejdstidsdirektivet på baggrund af den i forslaget nævnte dom fra EU-domstolen (sag C-55/18)?

Svar fra onsdag den 20. december 2023
” Kan ministeren bekræfte, at indførelsen af den nye § 4 b ikke går længere end højst nødvendigt ift. implementering af arbejdstidsdirektivet på baggrund af den i forslaget nævnte dom fra EU-domstolen (sag C-55/18)?” Svar:

Ja, det kan jeg bekræfte.

Det har i forbindelse med udformningen af registreringskravet i L 68 været vigtigt, at der ikke pålægges arbejdsgivere byrder ud over, hvad der er nødvendigt på baggrund af den nævnte dom.
0:000:00