Om Altinget Arktis

OM OS: Altinget Arktis leverer nyheder, debat og baggrund om Arktis set med danske briller.

Altinget Arktis skriver om udviklingen i Arktis ud fra et dansk perspektiv. Fokus er på Rigsfællesskabet, udenrigs- og sikkerhedspolitik samt erhverv, infrastruktur og klima.

Her er artikler, debatindlæg, navnenyheder og kalenderoversigt samt et overblik over Folketingets arbejde med relevans for Arktis. Desuden bringer vi en oversigt over spørgsmål og svar fra det grønlandske parlament Inatsisartut.

De typiske læsere er ministerier, styrelser, myndigheder, interessseorganisationer, virksomheder og uddannelsesinstitutioner i Danmark, Grønland og Færøerne samt udlandet med interesse for Arktis og Rigsfællesskabet.

Udgivelser:
Nyhedsbrevet udkommer hver mandag og onsdag morgen.

Kontakt
Hvis du har ideer eller input til interessante historier, er du velkommen til at kontakte redaktionen:

Andreas Krog, redaktør. Tlf.: (+45) 2264 2274, ak@altinget.dk

Redaktørens offentlige nøgle til krypteret kommunikation kan hentes her. Han kan desuden kontaktes via app'en Signal, der giver mulighed for end-to-end krypteret kommunikation. 

Kristian Andersen, ledende debatredaktør.

Du kan sende navnenyheder og kalenderstof til servicestof@altinget.dk
Har du spørgsmål til abonnement, så skriv til adm@altinget.dk

Annoncer
Ønsker du at annoncere eller få din jobannonce på Altinget Arktis, så kontakt Altinget Annoncer på 3177 8046 eller annonce@altinget.dk.

Amerikansk ekspert: Biden får brug for hjælp i Arktis

Amerikansk ekspert: Biden får brug for hjælp i Arktis

FOKUS: Når Joe Biden og hans folk i dag indtager Det Hvide Hus, så får den nye amerikanske præsident brug for europæisk og nordisk hjælp til at sætte agendaen i Arktis, vurderer en amerikansk ekspert.