Sjúrður Skaale
 svarer 
Kaare Dybvad Bek

Hvad vil ministeren gøre for at forebygge, at danske myndigheder fremover vil behandle udenlandske forkyndere efter en forkert praksis?

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

§20-spørgsmål 767

Hvad vil ministeren gøre for at forebygge, at danske myndigheder fremover vil behandle udenlandske forkyndere på Færøerne efter en forkert praksis?
Skriftlig begrundelse:
Der henvises til ministerens orientering til Færøudvalget den 5. marts 2024 om Udlændingestyrelsens praksis i sager om opholds- og arbejdstilladelse for religiøse forkynder m.fl. på Færøerne, jf. FÆU Alm. del – Bilag 19 (folketingsåret 2023-24), hvoraf fremgår, at Udlændingestyrelsen siden 2004 har fulgt en uhjemlet skærpet praksis ved behandlingen af ansøgninger om opholds- og arbejdstilladelse for religiøse forkyndere m.fl. på Færøerne.

Svar fra onsdag den 10. april 2024

Jeg henviser til den samtidig besvarelse af spørgsmål S 766. 10. april 2024.

0:000:00