Dagens podcast: Det regner med ultimative krav til Mette Frederiksen

AJOUR: Først kom Radikale med ultimative krav og trusler om mistillid, nu følger Enhedslisten trop. Mette Frederiksen og Socialdemokratiet har nok krav at holde styr på. Altinget: ajour dykker ned i, hvad det betyder for S-formanden.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Radikale vil have paradigmeskiftet rullet tilbage, hvis de skal kunne pege på Mette Frederiksen som statsminister. Hvis Enhedslisten skal kunne støtte en S-regering, kan det ikke lade sig gøre, hvis det er på baggrund af Radikales økonomiske politik.

Den politiske virkelighed skal Mette Frederiksen nu arbejde under, hvis hun vinder det kommende folketingsvalg.

Altinget: ajour har fået besøg af Altingets politiske kommentator, Erik Holstein, der dykker ned i, hvilke scenarier de nye udmeldinger åbner for efter et valg, og hvad de ultimative krav betyder for Enhedslisten og Radikale. 

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Tema: Altinget: ajour

Forrige artikel Dagens podcast: Hvorfor går Løkke nu ud og taler om lovbestemt mindsteløn? Dagens podcast: Hvorfor går Løkke nu ud og taler om lovbestemt mindsteløn? Næste artikel Ugens EU-podcast: Brexit er udskudt. Hvad betyder det for EP-valget? Ugens EU-podcast: Brexit er udskudt. Hvad betyder det for EP-valget?
Topforhandlere fra EU og Storbritannien er blevet enige om en ny Brexit-aftale

Topforhandlere fra EU og Storbritannien er blevet enige om en ny Brexit-aftale

AFTALE: Efter intense forhandlinger er EU og Storbritannien nået til enighed om en ændring af briternes skilsmisseaftale, som justerer reglerne for Nordirland efter Brexit. Hvis EU's stats- og regeringsledere godkender den nye aftale i dag, så vender alles blikke sig mod det britiske parlament. Har Johnson flertal i London?