Dagens podcast: Regeringen mangler stadig at lukke en flanke før valget

AJOUR: Der bliver stadig forhandlet om en ny pensionsaftale, som måske skal stå som et modstykke til Socialdemokratiets forslag om differentieret pensionsalder. Den sag ser Altinget: ajour nærmere på.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Regeringen forhandler for tiden med Dansk Folkeparti, Socialdemokratiet og Radikale om en aftale om tidligere tilbagetrækning for nedslidte på arbejdsmarkedet.

Ikke alle er lige enige om, at forhandlingerne glider let fremad, men beskæftigelsesministeren selv er fortrøstningsfuld i forhold til at lande en aftale i april.

Den aftale skal formentlig stå som et modstykke til Socialdemokratiets forslag om differentieret pensionsalder i en valgkamp, så regeringen også har noget at vise frem i den debat.

Bliver Socialdemokratiets forslag modelleret ind i den aftale, som partierne forhandler om nu? Og hvilket problem skal aftalen løse?

Det ser Altinget: ajour nærmere på i dagens udsendelse med hjælp fra arbejdsmarkedsredaktør Søren Elkrog Friis.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Tema: Altinget: ajour

Forrige artikel Dagens podcast: Hvordan håndterer politikerne, at en af landets største generationer snart skal på plejehjem? Dagens podcast: Hvordan håndterer politikerne, at en af landets største generationer snart skal på plejehjem? Næste artikel Dagens podcast: Er sundhedsaftalen en centralisering eller ej? Dagens podcast: Er sundhedsaftalen en centralisering eller ej?