Dagens podcast: Ulighed i sundhed udfordrer Løkkes sundhedsreform

AJOUR: Det, der ikke er svært, skal være nært. Sådan lyder sloganet for den sundhedsreform, VLAK-regeringen med statsminister Lars Løkke Rasmussen præsenterede i januar. Men for nogle kommuner bliver det, der er let, en kæmpe udfordring.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Ajour fortsætter med at kigge regeringens sundhedsreform efter i sømmene. Denne gang har vært Esben Schjørring besøg af Mandag Morgen-redaktørerne Torben Andersen og Jens Reiermann, som i en stor artikel i Ugebrevet denne uge har forsøgt at kortlægge virkeligheden på jorden i de 21 sundhedsfællesskaber, der er det administrative omdrejningspunkt i reformen. Og det billede, der tegner sig, er, at nogle kommuner vil få massive udfordringer med at løse de opgaver, reformen vil udflytte til dem. Samtidig viser Andersen og Reiermanns undersøgelse også, at skellet mellem lette behandlinger og svære langtfra er så nem at gennemføre, som det lyder.

Hør deres konklusioner og spørgsmål lige her.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Forrige artikel Dagens podcast: Hvad er læren af Irakkrigen? Dagens podcast: Hvad er læren af Irakkrigen? Næste artikel Ugens EU-podcast: Risikerer magten at glide ud af hænderne på Macron? Ugens EU-podcast: Risikerer magten at glide ud af hænderne på Macron?