Podcast: Sådan er hospitalerne ved at forberede sig på coronavirus

AJOUR: Hospitalerne er for alvor ved at forberede sig på en bølge af coronasmittede patienter. I udsendelsen fortæller tidligere vicedirektør på Hvidovre Hospital Torben Mogensen om forberedelsen og om, hvorfor han mener, at personalet kommer til at klare opgaven.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Onsdag aften var en skelsættende aften i Danmarks historie.

Statsminister Mette Frederiksen meldte ud, at store dele af landet lukkes ned for at inddæmme smitten af coronavirussen.

Samtidig gør sundhedsvæsenet sig klar til, at de skal behandle de svagelige patienter, der måtte blive smittet med virussen i den kommende tid, og dermed risikere at blive indlagt.

I dagens udsendelse forklarer Torben Mogensen, der er nuværende formand i Lungeforeningen og tidligere vicedirektør på Hvidovre Hospital, hvad forberedelsesprocessen indebærer på sygehusene.

Han sætter ligeledes ord på, hvorfor han er tryg ved, at sundhedsvæsenet kommer til at klare opgaven.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Forrige artikel Podcast med overlæge på corona-afdeling: Jeg tror ikke, vi får italienske tilstande i Danmark Podcast med overlæge på corona-afdeling: Jeg tror ikke, vi får italienske tilstande i Danmark Næste artikel Ugens EU-podcast: Danmark går i front, mens coronavirus lægger Europa ned Ugens EU-podcast: Danmark går i front, mens coronavirus lægger Europa ned