BUPL nedtoner forventninger: ”Se minimumsnormeringer som en start på genopretningen af børneområdet”

INTERVIEW: Drømmen om at sikre en bedre hverdag for børnene i daginstitutionerne er ikke gået helt i opfyldelse endnu trods minimumsnormeringer. Det er ikke nok at øge antallet af voksne - de voksne skal også være pædagoguddannede, fortæller BUPL-formand Elisa Rimpler i et interview med Altinget Børn.

"Se bare på pengene. De rækker ikke ind i himlen, vel?" siger BUPL-formand Elisa Rimpler i et stort interview med Altinget.
"Se bare på pengene. De rækker ikke ind i himlen, vel?" siger BUPL-formand Elisa Rimpler i et stort interview med Altinget.Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Simon Lessel

Se det som en begyndelse. Som en start på en genopretning af børneområdet og en ny vej.

Elisa Rimpler
Formand, BUPL

Var det dét værd? 

Sådan står der med gigantiske graffitibogstaver på den gavl, som BUPL-formand Elisa Rimpler hver dag kigger ud på fra sit hjørnekontor i pædagogernes faglige hovedkontor i Nordhavnen i København.  

Svaret ligger lige for, når BUPL-formanden besvarer spørgsmålet på gavlen relateret til kampen for minimumsnormeringer og det efterfølgende udfald af finanslovsforhandlingerne, hvor det blev aftalt at indføre lovbundne minimumsnormeringer fra 2025.  

0:000:00