Om  
Per Wetke Hallgren

Ejendomsadministrationen CEJ får ny bestyrelsesformand

Per W. Hallgren er den nye bestyrelsesformand i ejendomsadministrationen CEJ og får som sin fornemmeste opgave at udvikle CEJ's position som landets tredjestørste administrationsvirksomhed.

Kirsten Ida Enemark

Ejendomsadministrationen CEJ har et stort ønske om at udvikle sin tredjeplads blandt landets selskaber for ejendomsadministration. I den forbindelse har CEJ valgt topchefen i det danske ejendomsselskab Jeudan til at varetage opgaven som bestyrelsesformand. Den tidligere bestyrelsesformand, Judy Jakobsen, glæder sig meget til samarbejdet med Per W. Hallgren og siger i en pressemeddelelse:

"Som leder af Danmarks største ejendomsselskab ved Per bedre end de fleste, hvad markedet fremover vil kræve af et administrationsselskab. Den indsigt vil være meget værdifuld i vores arbejde med at realisere CEJ's vækstpotentiale."

Per W. Hallgren har en HD i Finansiering og kreditvæsen. Han har været administrerende direktør i Jeudan siden 1993, og tilføjer nu en ny titel til arbejdet med ejendomme og administration.

Altinget logoBy og Bolig
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget by og bolig kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00