Reaktioner på ghettoaftale: En stor sejr for lejerne

ALMENE BOLIGER: Lejerne kan ånde lettet op efter nogle seje forhandlinger om ghettopakkens finansiering. Vi havde dog gerne været mellemforløbet foruden, lyder det fra BL og LLO, der kalder det en stor sejr.

BL-formand Bent Madsen har ført en skarp kritik af regeringsudspillets finansiering af ghettopakken. "Heldigvis er det landet et godt sted," siger han.
BL-formand Bent Madsen har ført en skarp kritik af regeringsudspillets finansiering af ghettopakken. "Heldigvis er det landet et godt sted," siger han.Foto: Anna-Lene Riber/BL
Peter Pagh-Schlegel

Vi er meget lettede over, at den urealistiske forestilling om et renoveringsstop i resten af den almene sektor er taget af bordet. Det havde været katastrofalt, hvis det var blevet sat i stå.

Bent Madsen
Formand, BL

”Det er en god dag for lejerne i dag.”

Anders Svendsen, der er politisk konsulent i Lejernes Landsorganisation (LLO), glæder sig over den politiske aftale om finansieringen af den kommende ghettopakke, som tirsdag morgen blev præsenteret i Finansministeriet.

Da regeringen i marts præsenterede sit ghettoudspil, stod Landsbyggefondens midler til at finansiere en stor del af gildet.

Altinget logoBy og Bolig
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget by og bolig kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00