Danskerne vil udvide nedslag i ejendomsskatter

MÅLING: Et flertal af danskerne mener, at regeringens plan om nedslag i ejendomsskatter til boligejere bør udvides til at omfatte udlejere og lejere, viser en ny meningsmåling fra Altinget.dk.
Foto: www.colourbox.com
David Vestergaard Eriksen
Fakta

Sådan har vi spurgt:
Regeringen har vedtaget en plan for at rette op på fejl i ejendomsskatterne. Ifølge den plan er det kun boligejerne - ikke lejere i private og almene boliger - der automatisk får nedslag i deres ejendomsskatter. Vil det efter din mening være en god idé at udvide det automatiske nedslag i ejendomsskatterne til lejere og udlejere?


Kilde: A&B Analyse

Blandt danskerne er der overvejende opbakning til at udvide regeringens plan om automatisk nedslag i ejendomsskatterne, til også at omfatte udlejere og lejere.

På nuværende tidspunkt er det kun boligejere, der har været udsat for fejlagtige ejendomsvurderinger, som kan se frem til en nedjustering af ejendomsskatten.

Det viser en ny måling fra analyseinstituttet A&B foretaget for Altinget.dk i perioden 9. til 15. januar blandt 1022 respondenter, der udgør et repræsentativt udsnit af det danske vælgerkorps. 

Altinget logoBy og Bolig
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget by og bolig kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00