Søren Egge Rasmussen
 svarer 
Magnus Heunicke

Søren Egge Rasmussen (EL) spørger miljøministeren, Magnus Heunicke, om påklagede og hjemviste sager – og herunder udfaldet i den konkrete sag fra Rislev, hvor en afgørelse er påklaget inden den 1. april 2024 - vil blive omfattet af de regler, der er på afgørelsestidspunktet, hvis loven vedtages

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 88, Spørgsmål 23
Tybjerggaard ansøgt om miljøtilladelse til endnu et staldanlæg og afventer byggetilladelse hos Næstved Kommune. Sagen er påklaget og ligger til behandling i Miljø- og Fødevareklagenævnet. Vil påklagede og hjemviste sager – og herunder udfaldet i den konkrete sag fra Rislev, hvor en afgørelse er påklaget inden den 1. april 2024 - blive omfattet af de regler, der er på afgørelsestidspunktet, hvis loven vedtages?

Svar fra tirsdag den 16. januar 2024
Nej, efter lovforslagets ikrafttrædelsesregler vil de nye regler gælde for sager, der afgøres i første instans efter lovens ikrafttræden. Klagesager, herunder hjemviste sager, skal afgøres efter hidtil gældende regler. Jeg henviser også til mit svar på spørgsmål 5.

Magnus Heunicke •

www.mim.dk
0:000:00