Pia Kjærsgaard
 svarer 
Jacob Jensen

Pia Kjærsgaard (DF) spørger ministeren for fødevarer, landbrug og fiskeri, Jacob Jensen, om teknisk bistand til ændringsforslag, som sikrer, at forslagets intention opnås ved et forbud mod de pågældende racer med respekt af EU-retten, hvis dette er muligt

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

B 47, Spørgsmål 8
Det fremgår af svar på spørgsmål 6, at ”Et forbud mod de nævnte hunderacer vil kunne rejse EU-retlige spørgsmål. En endelig afklaring af, om og i givet fald hvordan et sådant forbud eventuelt ville kunne udformes med respekt af EU-retten ligger uden for rammerne af besvarelsen af dette spørgsmål.” Vil ministeren yde teknisk bistand til ændringsforslag med bemærkninger, som sikrer, at forslagets intention opnås ved et forbud mod de pågældende racer med respekt af EU-retten, hvis dette er muligt?

Svar fra onsdag den 8. maj 2024
Svaret er kommet
0:000:00