Ib Poulsen
 svarer 
Eva Kjer Hansen

Ib Poulsen (DF) spørger ministeren for fiskeri og ligestilling, Eva Kjer Hansen, sikring af, at opkrævning af afgifter sker, uden at en brancheorganisation får oplysninger om konkurrerende foreningers medlemmers landingsværdi/omsætning

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 220, Spørgsmål 3
Vil ministeren sikre at opkrævning af afgifter sker, uden at en brancheorganisation får oplysninger om konkurrerende foreningers medlemmers landingsværdi/omsætning?

Svar fra tirsdag den 9. april 2019
Fiskeristyrelsen fører tilsyn med Fiskeafgiftsfonden, herunder at administration af fonden foregår korrekt og i overensstemmelse med gældende lovgivning, jf. § 2, nr. 2, i bekendtgørelse nr. 983 af 28. juni 2018 om Fiskeristyrelsens opgaver og beføjelser.

Dette tilsyn omfatter også tilsyn med, at Danmarks Fiskeriforening PO ved udførelse af sekretariatsbetjening for Fiskeafgiftsfonden følger de forvaltningsretlige regler, herunder om behandling af oplysninger.
0:000:00