Jacob Jensen
 svarer 
Lea Wermelin

Jacob Jensen (V), Egil Hulgaard (K), Peter Seier Christensen (NB) og Henrik Dahl (LA) spørger miljøministeren, Lea Wermelin, om teknisk bistand til ændringsforslag om deling af lovforslaget

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 56, Spørgsmål 3
Vil ministeren stille ændringsforslag, der deler lovforslaget i to, hvor det ene lovforslag indeholder de elementer, der relaterer sig til imødekommelsen af EU-Kommissionens bemærkninger om Danmarks implementering af VVM-direktivet, mens det andet lovforslag indeholder de elementer, der vedrører flytning af VVM-myndighedskompetencen for de kystnære havbrug fra kommunerne til staten, hvorved myndighedskompetencen for alle havbrug samles i staten? Og vil ministeren, hvis ministeren ikke selv ønsker at stille et sådant delingsforslag, yde teknisk bistand til at udarbejde det relevante ændringsforslag med bemærkninger om deling af lovforslaget?

Svar fra mandag den 2. november 2020
Ja, jeg kan bekræfte, at jeg vil stille ændringsforslag i overensstemmelse med det i spørgsmålet anførte.

Lea Wermelin / www.mfvm.dk
0:000:00