Minister vil have globaliseringsmidler til miljøteknologi

MILJØTEK: Miljøministeren håber på penge til miljøteknologi i globaliseringsforhandlingerne. SF efterlyser handling fra ministeren.
Miljøminister Troels Lund Poulsen (V) ser gerne, at der kommer globaliseringsmidler til mere miljøteknologisk udvikling.
Miljøminister Troels Lund Poulsen (V) ser gerne, at der kommer globaliseringsmidler til mere miljøteknologisk udvikling.
Anders Jerking

Min personlige indstilling er, at vi skal gøre mere for miljøteknologien, end vi har gjort hidtil.

Troels Lund Poulsen (V)
Miljøminister

Der skal gøres mere for at styrke den miljøteknologiske indsats. Det mener miljøminister Troels Lund Poulsen (V).

"Min personlige indstilling er, at vi skal gøre mere for miljøteknologien, end vi har gjort hidtil. Vi har haft et miljøteknologisk program, som har været godt, men meget bredt. Jeg tror, at vi nu skal mere i dybden," siger ministeren, der blandt andet vil arbejde for, at det bliver muligt at lave pilotprojekter i lande som Indien, Kina og Brasilien, hvor der er store potentielle markeder for danske virksomheder.

I samråd 
Miljøministeren var i sidste uge i samråd i Folketingets Miljøudvalg for at redegøre for sine planer på det miljøteknologiske område. Oppositionen ville blandt andet høre, om ministeren agter at sætte penge af til et Miljøteknologisk Udviklings- og Demonstrationsprogram (MUDP) - et sådant program har brancheforeningen Dansk Miljøteknologi efterlyst.

0:000:00