Sandra Elisabeth Skalvig
 spørger 
Christina Egelund

Vil ministeren oplyse den procentvise udvikling i antallet af kommunikationsårsværk fordelt på de enkelte videregående uddannelsesinstitutioner i perioden 2016-2022?

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

Uddannelses- og Forskningsudvalget, Spørgsmål 176

Vil ministeren oplyse den procentvise udvikling i antallet af kommunikationsårsværk fordelt på de enkelte videregående uddannelsesinstitutioner i perioden 2016-2022? Årsværk, som primært varetager opgaver med markedsføring, samt årsværk med kommunikation som sekundær arbejdsopgave, bedes inkluderes i opgørelsen. Vil ministeren videre redegøre for, hvorfor ansatte, som primært varetager opgaver med markedsføring, ikke er inkluderet i opgørelsen af antallet af kommunikationsansatte på de videregående uddannelser? Der henvises til svar på UFU alm. del – spørgsmål 5.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00