Finn Sørensen
 svarer 
Troels Lund Poulsen

Finn Sørensen (EL) spørger beskæftigelsesministeren, Troels Lund Poulsen, om danske myndigheder, der har udsendt ansatte, om de opbevarer oplysninger om tidligere ansattes udstationering i op til 8 år tilbage, således at disse ansatte kan dokumentere, at de opfylder undtagelsen fra opholdskravet

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 13, Spørgsmål 68
Har ministeren forhørt sig hos danske myndigheder, der har udsendt ansatte, om de opbevarer oplysninger om tidligere ansattes udstationering i op til 8 år tilbage, således at disse ansatte kan dokumentere, at de opfylder undtagelsen fra opholdskravet?

Svar fra mandag den 10. december 2018
”Har ministeren forhørt sig hos danske myndigheder, der udsender ansatte, om de opbevarer oplysninger om ansattes udstationering i op til 8 år tilbage, således at disse ansatte kan dokumentere, at de opfylder undtagelsen fra opholdskravet ” Svar:

Jeg kan i det hele henvise til min besvarelse af spørgsmål nr. 67, hvoraf det blandt andet fremgår, at det er medlemmet selv, som skal dokumentere, om undtagelserne kan anses for opfyldte, og at der ved administrationen af undtagelsesreglerne er lagt op til en fleksibel og pragmatisk tilgang.

Der er derfor ikke grundlag for drøftelser med danske myndigheder, der udsender ansatte. 10. december 2018 J.nr.

2018-2158
0:000:00