Carl Valentin
 svarer 
Jeppe Bruus

Carl Valentin (SF) spørger skatteministeren, Jeppe Bruus, der har været en forudgående dialog med en eller flere af disse aktører forud for ændringsforslaget

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 100, Spørgsmål 8
Har der været en forudgående dialog med en eller flere af disse aktører forud for æn­

dringsforslaget? Spørgsmålet ønskes besvaret inden 2. behandling.

Svar fra mandag den 29. april 2024
Lovforslag L 100 har til formål at styrke Spillemyndighedens kontrol med spilbranchen og bekæmpe matchfixing. Herudover indeholder forslaget en ændring af gebyrstrukturen for gevinstgivende spilleautomater, som vil give spiludbyderne større incitament til at opdatere og reparere deres spilleautomater i løbet af året. Lovforslaget udmønter aftale af 15. februar 2022, der blev indgået mellem alle Folketingets daværende partier Nye rammer for spilmarkedet #2: Almennyttige lotterier og styrket kontrol.

Jeg kan oplyse, at der i forbindelse med ændringsforslaget nr. 12 (om at ændre gebyrtrappen for gevinstgivende spilleautomater) ikke har været en dialog med enkelte aktører/tilladelsesindehavere, men at der har været dialog med Dansk Automat Brancheforening (DAB).

DAB er brancheorganisation for gevinstgivende spilleautomater, opstillet i spillehaller og på restaurationer. DAB har også haft foretræde for Skatteudvalget i anledning af Folketingets behandling af L 100 og den i lovforslaget foreslåede gebyrtrappe for gevinstgivende spilleautomater.









0:000:00