Hans Kristian Skibby
 svarer 
Trine Bramsen

Hans Kristian Skibby (UFG) spørger transportministeren, Trine Bramsen, om ministeren vil oprette et kørselskontor i Transportministeriet, der kan varetage og koordinere aktiviteter til at forbedre forholdene for danske lastbilchauffører og vognmænd

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

B 148, Spørgsmål 1
Vil ministeren oprette et kørselskontor i Transportministeriet, der kan varetage og koordi­

nere aktiviteter til at forbedre forholdene for danske lastbilchauffører og vognmænd?

Svar fra tirsdag den 31. maj 2022
Vil ministeren oprette et kørselskontor i Transportministeriet, der kan varetage og koordinere aktiviteter til at forbedre forholdene for danske lastbilchauffører og vognmænd?

Svar:

Håndtering af tiltag til at forbedre forholdene for danske lastbilchauffører og vognmænd er allerede i dag forankret i Transportministeriets departement, mens Færdselsstyrelsen som ansvarlig myndighed håndhæver reglerne på området og i øvrigt er i løbende dialog med branchen via bl.a. ”drop in”-møder.
Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00