Pia Kjærsgaard
 svarer 
Kaare Dybvad Bek

Pia Kjærsgaard (DF) spørger udlændinge- og integrationsministeren, Kaare Dybvad Bek, hvilke spørgsmål ministeren agter at stille til landets kommuner, og hvilke handlemuligheder forestiller ministeren sig, at der kan være på baggrund af kommunernes svar?

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

B 51, Spørgsmål 2
Hvilke spørgsmål agter ministeren at stille til landets kommuner, og hvilke handlemuligheder forestiller ministeren sig, at der kan være på baggrund af kommunernes svar?

Svar fra torsdag den 25. maj 2023
På baggrund af 1. behandlingen af B 51 den 16. maj overvejer Udlændinge- og Integrationsministeriet, hvordan det videre arbejde tilrettelægges mest hensigtsmæssigt. Da det fortsat er tidligt i processen, kan jeg endnu ikke komme nærmere ind på arbejdets konkrete udformning.

Jeg mener endvidere, at det vil være mest hensigtsmæssigt at afvente arbejdets afslutning, før jeg forholder mig til, hvilke konklusioner arbejdet måtte give anledning til.

Kaare Dybvad Bek / Jesper Kraft Side 1/








0:000:00