Om  
Allan Vendelbo
Catrine Eisenreich

Allan Vendelbo PA-konsulent hos Lindskov

Tidligere kommunaldirektør Allan Vendelbo bliver rådgiver hos Lindskov Communication.

Rasmus Nielsen

Allan Vendelbo indgår nu i Lindskovs Public Affairs-team.

"Som tidligere kommunaldirektør i Greve, Ballerup, Høje Taastrup og Stenløse kommuner bringer Allan Vendelbo værdifulde kompetencer med sig til bureauet, der fortsætter væksten," forklarer bureauchef, cand.comm. Catrine Eisenreich i en pressemeddelelse.

Gennem tre årtier har Allan Vendelbo haft topposter i den kommunale sektor. Han forlod tidligere på året stillingen som kommunaldirektør i Greve Kommune.

"Det er en stor forstærkning af vores konsulentteam at få Allan Vendelbo ombord. Som mangeårig kommunaldirektør har han værdifuld viden om, hvordan en forvaltning fungerer i en politisk drevet organisation. Dertil har han som overordnet ansvarlig for en stor arbejdsplads tilegnet sig tunge lederkompetencer og indgående kendskab til strategisk udvikling. Derfor er Allan en stærk sparringpartner for vores kunder, der søger rådgivning i komplicerede forvaltningsmæssige og politiske sager," tilføjer Catrine Eisenreich.

Allan Vendelbo, der oprindeligt er uddannet cand.scient., blev ansat som kommunaldirektør i Greve i 2011 og havde inden da tilsvarende poster i Ballerup, Høje-Taastrup og Stenløse kommuner. I en årrække var han blandt andet også salgs- og marketingdirektør i Statens og Kommunernes Indkøbsservice, i daglig tale kaldet SKI. 

Som følge af væksten flytter Lindskov Communication 1. oktober ind i nye og større lokaler på Maglekildes Maskinfabrik tæt ved Domkirken i Roskilde. Herudover har bureauet et afdelingskontor i Aarhus, hvorfra de jysk baserede kunder betjenes.

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Allan Vendelbo

Seniorkonsulent, public affairs, Lindskov
cand.scient. i humangeografi (Aarhus Uni. 1981)

Catrine Eisenreich

Bureauchef, Lindskov Communication
cand.comm. (RUC 2013)

0:000:00