Om  
Hans Redder

Kendt politisk tv-journalist fortryder: Skal ikke til Berlingske

Et af TV 2s politiske ansigter, 32-årige Hans Redder har fortrudt: Han skal alligevel ikke være Berlingskes politiske redaktør men bliver på tv-stationen.

Redaktionen

Det oplyser han til Berlingske.

"Det har været et par mærkelige uger for mig. For nylig sagde jeg ja til at blive politisk redaktør på Berlingske. Og for at gøre en lang historie kort og være helt ærlig: Det har jeg fortrudt.

Hans Redder skulle tiltræde redaktørrollen på avisen fra 1. marts 2021, men arbejdsopgaverne som politisk analytiker trækker alligevel for meget. Den erkendelse nåede han til efter sin ansættelse.

"Jeg blev fristet og smigret af den mulighed, der pludselig opstod på Berlingske, og jeg har intet at udsætte på dem i denne proces. Men jeg er samtidig enormt glad for mine arbejdsopgaver og mine kolleger på TV 2, som jeg mener er Danmarks mest spændende mediearbejdsplads. Og jeg må bare konstatere, at jeg i dagene omkring beslutningen ikke erkendte, hvordan jeg virkelig havde det inderst inde: At jeg helst vil blive på TV 2."

Hans Redder har de seneste otte år haft sin gang på Christiansborg i stillinger som politisk reporter på Information, Jyllands-Posten og senest TV 2.

"Det her har på alle måder været noget rod, og det er jeg selv ude om - men nu er det endt det rigtige sted. Og jeg glæder mig til fortsat at stå med den røde TV 2-mikrofon på Christianbsborgs gange," opsummerer Hans Redder.

Berlingske er nu i færd med at finde en ny politisk redaktør.

 
 

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Hans Redder

Politisk redaktør, TV 2
journalistisk (SDU 2012)

0:000:00