Om  
Søs Holmdal

Kunstakademi snupper DR-rådgiver

Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering (KADK) har ansat Søs Holmdal som chef for Kommunikation og Ledelsessekretariat. Dermed forlader hun DR.

Sara Ridder

Søs Holmdal bliver chef for Kommunikation og Ledelsessekretariat hos Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering (KADK). Hun forlader dermed DR, hvor hun har været i flere år og senest fungeret i stillingen som chefrådgiver hos DR i strategisk politisk kommunikation.

Tidligere har hun været organisationsudviklingskonsulent, mediekonsulent, strategikonsulent og kommunikationschef for Eurovision Song Contest hos DR. 

”Der sker en virkelig spændende udvikling i de kunstneriske uddannelser i disse år. Samtidig med at dansk arkitektur og design oplever stor succes i Danmark og udlandet, stiger kravene til de enkelte kandidater, og omverdenens forventninger til uddannelserne og deres sammensætning ændres. Det giver både udfordringer og muligheder. Jeg glæder mig til at blive en del af KADK og vil arbejde benhårdt for, at mulighedernes gribes, og at vi lykkes med at synliggøre en af verdens bedste skoler inden for design, arkitektur og konservering," udtaler hun i en pressemeddelelse fra KADK.

0:000:00