Om  
Michael Kjær

Michael Kjær stopper som formand for Dansk Erhverv

Fonas topchef, Michael Kjær, vil ikke være formand for Dansk Erhverv, når brancheorganisationen har afholdt sin generalforsamling 19. maj. Den kriseplagede elektronikvirksomhed er skrumpet så meget, at han er tvunget til at gå af.

Line Jenvall

Ikke nok med at Michael Kjær er nødt til at sælge flere filialer af Fona-kæden for at sikre familieforetagendets overlevelse trods millionunderskuddet. Frasalget kommer nu også til at koste ham formandsposten i Dansk Erhverv.

Det skriver Finans, der kan berette, at det er planen at skifte Michael Kjær ud, når brancheorganisationen holder generalforsamling 19. maj.

Årsagen er, at medlemmerne i Dansk Erhvervs bestyrelse skal være topledere eller ejere af en medlemsvirksomhed, der har en vis størrelse, et krav, som Michael Kjær falder for efter Fonas slankekur.

Michael Kjær har været formand for Dansk Erhverv siden 2010, og hvem der skal afløse ham, vil organisationen endnu ikke offentliggøre. Til gengæld lyder det ifølge Finans fra Dansk Erhvervs kommunikationsdirektør, Morten Bjørn Hansen, at formandsskiftet bliver betragtet som en ganske udramatisk begivenhed internt i huset.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Michael Kjær

Bestyrelsesformand, Artha Holding, Realfiction, CORE Leasing, PR Trading, On the Spot
student (Ordrup Gymnasium 1976), IMD (Lausanne 2014), Mannez (1997)

0:000:00