Om  
Tue Damsø
Christian Ege

Det Økologiske Råd vælger ny formand

Tue Damsø skal lede Det Økologiske Råd efter en periode med konstitureret ledelse, og han ser opgaven som meget vigtig efter den nyudnævnte V-regerings planer om klima- og miljøpolitik. 

Sara Ridder

Siden januar er Det Økologiske Råd blevet ledt af sekretariatsleder Christian Ege, der har været konstitueret formand, siden Bo Normander fratrådte stillingen. Men nu er den nye formand fundet, og valget er faldet på Tue Damsø.

Den nye formand har tidligere siddet i bestyrelsen i rådet, er uddannet kandidat i miljøplanlægning og er ved at afslutte et ph.d.-studie ved Roskilde Universitet om metoder, virkemidler og fremgangsmåder i den kommunale planlægning for klima- og energiomstilling. Om den nye formandspost siger Tue Damsø:

 ”Jeg er utrolig glad for den tillid, bestyrelsen og organisationen har vist mig med valget som formand. Jeg har fulgt Det Økologiske Råds arbejde i mange år og beundret den faglige tyngde, de bringer ind i miljøpolitiske diskussioner,” udtaler den nyudnævnte formand i en pressemeddelelse fra Det Økologiske Råd.

Altinget logoMiljø
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget miljø kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00