Søren Egge Rasmussen
 svarer 
Mogens Jensen

Søren Egge Rasmussen (EL) spørger ministeren for fødevarer, fiskeri og ligestilling, Mogens Jensen, om ministeriet har nogle refleksioner over, hvordan det kan være, at der kun er kommet ét høringssvar til lovforslaget

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 62, Spørgsmål 1
Vil ministeren kommentere, om ministeriet har nogle refleksioner over, hvordan det kan være, at der kun er kommet ét høringssvar til lovforslaget, herunder oplyse om eventuelt kendskab til konkrete årsager?

Svar fra mandag den 2. december 2019
Som det også fremgår af høringsnotatet, har lovforslaget været i ekstern høring fra den 26. september 2019 til den 11. oktober 2019.

Der er modtaget ét høringssvar fra en organisation med substantielle bemærkninger, der er oversendt til Folketinget. Der er også modtaget et svar fra en organisation om, at organisationen ikke ønsker at afgive høringssvar.

Den begrænsede mængde høringssvar kan muligvis hænge sammen med, at lovforslaget er af udpræget teknisk karakter, og at det har været i høring i en relativt kort periode på lidt over to uger.

Mogens Jensen / www.mfvm.dk
0:000:00