Dagens podcast: Der er gået storpolitik i sagen om Sjælsmark

AJOUR: Der er masser af kritik at tage af om Udrejsecenter Sjælsmark med en kritisk rapport fra Ombudsmanden og senest en video af en dreng, der ikke må få broccoli og kartofler. Altinget: ajour ser på den politiske betydning af sagen.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Er forholdene på Udrejsecenter Sjælsmark så dårlige, at der ikke bør være børn til stede, eller er ønsket om en stram udlændingepolitik vigtigere?

Det diskuterer politikerne på tværs af hele Folketinget i øjeblikket, mens lokalpolitikerne i Hørsholm bare helst vil have lukket centret.

Men hvad har sagen af betydning for de politiske partier? Altinget: ajour ser nærmere på sagen om Udrejsecenter Sjælsmark i dagens udsendelse, hvor chefredaktør Jakob Nielsen er i studiet.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Forrige artikel Dagens podcast: Dagpenge-sag får alarmklokkerne til at ringe hos danske EU-politikere Dagens podcast: Dagpenge-sag får alarmklokkerne til at ringe hos danske EU-politikere Næste artikel Løkke i stort interview: Hellere et godt sundhedsforlig end et bredt forlig Løkke i stort interview: Hellere et godt sundhedsforlig end et bredt forlig