Partier kræver betaling for at hjælpe Wammen ved 'no deal'

Lykkes det ikke for regeringen at lande en økonomiaftaler med kommuner og regioner, bliver det op til Folketinget at få en økonomisk ramme på plads. Her kræver både regeringens støtter og modstandere betaling for at hjælpe.

Skulle regeringen - mod forventning - ikke lykkes med at lande økonomiaftaler med kommuner og regioner, så er han afhængig af et flertal i Folketinget for at få de økonomiske rammer på plads.
Skulle regeringen - mod forventning - ikke lykkes med at lande økonomiaftaler med kommuner og regioner, så er han afhængig af et flertal i Folketinget for at få de økonomiske rammer på plads.Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Kim Rosenkilde

Det kan blive en dyr løsning for finansminister Nicolai Wammen (S) at bede Folketinget om hjælp til at få en økonomisk ramme på plads for landets kommuner og regioner.

Tirsdag sidste uge forlod Danske Regioners forhandlere Finansministeriet med besked om, at parterne stod for langt fra hinanden til, at det gav mening at fortsætte forhandlingerne den dag.

Fredag aften skete det samme med forhandlerteamet fra KL. 

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024