Om  
Lisbeth Jessen
Karin Skjødt Hindkjær

Fonde starter ny forening med tidligere Danner-direktør i spidsen

Forhenværende direktør for Danner Lisbeth Jessen skal stå i spidsen for den nye forening 'En barndom uden vold i familien', der er stiftet af Bikubenfonden og Ole Kirk's Fond. 

Lisbeth Jessen skal være direktør for den nystartede forening 'En barndom uden vold i familien'.
Lisbeth Jessen skal være direktør for den nystartede forening 'En barndom uden vold i familien'.Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Emma Brink

Lisbeth Jessen har siden marts 2023 været chef for programmet 'En barndom uden vold i familien', der blev igangsat af Ole Kirk's Fond med opstart i forandringsbureauet Operate.

Programmet er nu stiftet som en selvstændig forening af Ole Kirk's Fond og Bikubenfonden, og det bliver fortsat med Lisbeth Jessen i spidsen – nu som direktør.

Det skriver Lisbeth Jessen og Ole Kirk's Fond på LinkedIn.

Læs også

"Foreningen etableres i dyb respekt for alle dem, der allerede i dag arbejder med at hjælpe voldsudsatte børn inden for de eksisterende rammer. I fællesskab med dem skal foreningen udfordre og finde nye veje til at løse det komplekse problem, som vold i familien er," siger Karin Skjødt Hindkjær, direktør i Ole Kirk's Fond.

Lisbeth Jessen var fra fra 2016 til 2022 direktør for Danner, og før da var hun vicepolitiinspektør ved Rigspolitiet. Hun har også været direktør for Anti Doping Danmark og kortvarigt været forstander for Reden og KFUK's Sociale Arbejdes Krisecenter.

"Adressen ændrer sig, men arbejdet med at udvikle nye virksomme samarbejder og løsninger fortsætter. For sagen er jo, at vold mod børn, som det komplekse problem det er, kun kan knækkes ved at arbejde sammen, på tværs af myndighedsopgaver, fonde, civilsamfund og de mennesker, hvis erfaringer spiller en afgørende rolle," skriver Lisbeth Jessen.

Læs også

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Lisbeth Jessen

Programchef, ’En barndom uden vold i familien’ - en programindsats igangsat af Ole Kirk’s Fond
politibetjent (Politiskolen 1991), lederkursus (Politiskolen 2004), overordnet lederkursus (Politiskolen 2007), master (CBS)

Karin Skjødt Hindkjær

Direktør, Ole Kirks Fond
cand.comm. (Roskilde Uni. 1997), CBA (ATV 2004)

0:000:00