Carl Valentin
 svarer 
Lea Wermelin

Carl Valentin (SF) spørger miljøministeren, Lea Wermelin, hvilket beløb partierne skal finde for at kunne finansiere den del af den fælles enighed, som omhandler, at kommunerne får adgang til at udlægge miljøzoner

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

B 98, Spørgsmål 2
Vil ministeren oplyse, hvilket beløb partierne skal finde for at kunne finansiere den del af den fælles enighed, som omhandler, at kommunerne får adgang til at udlægge miljøzoner i overensstemmelse med den fælles aftale i betænkning afgivet den 30. april 2019 til L 191, 1. samling 2018-19 (www.ft.dk/samling/20181/lovforslag/L191/bilag/ 10/2052299.pdf)?

Svar fra torsdag den 28. maj 2020
Der henvises til besvarelse af spørgsmål 1 til B 98 for så vidt angår finansiering af miljøzoner for persondieselbiler og nulemissionszoner.

På nuværende tidspunkt er der ikke et tilstrækkeligt vidensgrundlag for at anslå et finansieringsbehov til de øvrige elementer i betænkningen i form af arbejdsmaskiner og udvidelse af miljøzoneordningen til flere byer.

Lea Wermelin / www.mfvm.dk
0:000:00