KMD køber it-system af UNI-C

KORT NYT: It-virksomheden KMD udvider inden for børne- og uddannelsesområdet med købet af it-systemet BørneIntra, som før lå under UNI-C.
Den danske it-virksomhed KMD har købt it-systemet BørneIntra af UNI-C, der er Børne- og Undervisningsministeriets it-styrelse.

BørneIntra er et it-system, der blandt andet giver daginstitutioner mulighed for at lave hjemmesider, nyhedsbreve og generel kommunikation med forældre. Købet af systemet er en del af KMD's satsning inden for børne- og uddannelsesområdet, og med BørneIntra forsøger virksomheden nu at udvide sit fokus til også at omhandle løsninger, der omfatter kommunikationen mellem pædagoger, lærere og forældre.

"Vi ser et stort potentiale i BørneIntra. Det er en spændende løsning på en glimrende platform, som vi med fordel kan arbejde videre på. Mange institutioner bruger i dag BørneIntra, men vi ser gode muligheder for at videreudvikle løsningen, så den bliver endnu bedre - og dermed få den udbredt til endnu flere daginstitutioner," siger Mathias Bruun, direktør i KMD Børn og Uddannelse, i en pressemeddelelse.

Hos UNI-C er man glade for frasalget:

Altinget logoUddannelse
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget uddannelse kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00