Missionsråd: Slip berøringsangsten over for tro og religiøse ledere

DEBAT: Nyt initiativ skal hjælpe religiøse mindretal og forfulgte kristne. Generalsekretær i Dansk Missionsråd Jonas Adelin hilser indsatsen velkommen og giver sine anbefalinger til Danmarks indsats for trosfrihed.

Af Jonas Adelin
Generalsekretær, Dansk Missionsråd

Danmark står parat til at styrke arbejdet for tros- og religionsfrihed. Det fremgår af både regeringsgrundlag og udviklingsstrategi, og nu er der også med finansloven afsat midler – to millioner kroner – til en særlig enhed for tros- og religionsfrihed i Udenrigsministeriet.

Sammen med støtten til civilsamfundsprojekter gennem Dansk Missionsråds Udviklingsafdeling og støtten til FN’s særlige rapportør for tros- og religionsfrihed bringer den nye satsning Danmark i front internationalt på tros- og religionsfrihedsområdet.

Det er vi i Dansk Missionsråd, vores medlemsorganisationer og samarbejdspartnere glade for, og vi er klar til at løfte vores del og bidrage fra civilsamfundssiden.

Frie samfund er målet
Vi har længe set behovet for et øget fokus på problemet med manglende tros- og religionsfrihed, og vi ved fra partnere over hele verden, at problemet er omfattende og har mange sider. Særligt kristne forfølges mange steder, men også andre religiøse minoriteter forfølges og diskrimineres.

Det er vigtig at fastholde tros- og religionsfrihed som en umistelig frihedsrettighed – en rettighed, som skal gælde alle mennesker. Religion og tro er sjældent anstødsstenen i konflikter, for oftest er det i eksisterende spændinger mellem majoritet og minoriteter, at religion bliver en gnist.

Derfor ligger vores hovedopgave i at skabe frie samfund, hvor individuelle rettigheder respekteres – inklusiv retten til at have eller ikke have en tro og til at skifte tro.

Her ligger enhedens opgaver
Med den nye trosfriheds-enhed i Udenrigsministeriet står det klart, at retten til tros- og religionsfrihed også fra officielt hold er en vigtig prioritet i dansk udenrigspolitik og udviklingssamarbejde.

Vi anbefaler, at den nye enhed påtager sig opgaven med at udvikle kompetencer på området og aktivt inddrage de danske ambassader og diplomater til at arbejde for trosfrihed.

Også koordinering og partnerskaber med ligesindede lande bør have høj prioritet, samtidig med at enheden skal fungere som drivkraft for at holde fokus på emnet i internationale organisationer som EU og FN.

Dansk Missionsråd håber især, at den nye enhed trækker på den lange, gode danske tradition for stærkt og effektivt samarbejde mellem myndigheder, forskning og civilsamfundsorganisationer.

Vores globale partnere kender konteksterne, og trosbaserede organisationer har forudsætningerne for at gå i dialog med de involverede, når det gælder trosfrihed – både de forfulgte og de undertrykkende.

Civilsamfundet ved, hvor det brænder på
Danske civilsamfundsorganisationer, forskningsinstitutioner og enkeltpersoner kan bidrage med observationer og viden om tros- og religionsfrihed globalt:

Hvor brænder det på? Hvor er undertrykkelse blevet normalen? Og hvor sker der ændringer, der på sigt kan skabe diskrimination og direkte voldelige forfølgelser og etniske udrensninger, sådan som vi har set flere eksempler på det i det seneste årti?

De spørgsmål må samles og drøftes. Herefter vil man i fællesskab kunne koordinere indsatserne for at støtte de forfulgte og de undertrykte.

Ingen berøringsangst over for religion
Trosbaserede organisationer har ikke berøringsangst over for at tale om religion og med religiøse ledere, som både kan være en del af problemet og en del af løsningen.

Civilsamfundsorganisationer kan også i særlig grad – hvilket vi i forvejen kender fra den eksisterende civilsamfundsstøtte – være med til at skabe demokratiske samfund med fredelig sameksistens.

Fra forudgående lignende initiativer med et særligt kontor for tros- og religionsfrihed i USA og Norge har vi også set, hvordan inddragelsen af civilsamfundet er afgørende. De norske erfaringer viser, at det er vigtigt at mainstreame tros- og religionsfrihed på tværs af udenrigs- og udviklingspolitik. Oversat til Danmark betyder det, at den nye enhed ikke må blive en satellit uden forbindelse til de øvrige indsatser.

Det skal vi i Danmark lære af.

Træerne vokser ikke ind i himlen, og der er kun afsat to millioner kroner. Det vil derfor blive en lille enhed med få medarbejdere og ressourcer. Men med koordinering, samarbejde og ønsket om at sætte dagsordenen i det internationale arbejde kan initiativet gøre en stor forskel for verdens forfulgte. Vi glæder os til at bidrage.

Forrige artikel Her er årets mest læste debat på Altinget: udvikling Her er årets mest læste debat på Altinget: udvikling Næste artikel Ærø-borgmester: Ærø er ikke en åben ladeport, Bertel Haarder Ærø-borgmester: Ærø er ikke en åben ladeport, Bertel Haarder
 • Anmeld

  THERESA WILLIAMS · jeg har brug for min ex tilbage 2018

  jeg har brug for min ex tilbage

  Hej, jeg er Theresa Williams Efter at have været i forhold til Anderson i årevis, brød han op med mig, jeg gjorde alt for at bringe ham tilbage, men alt var forgæves, jeg ville have ham tilbage så meget på grund af den kærlighed jeg har for ham, Jeg bad ham med alt, jeg lavede løfter, men han nægtede. Jeg forklarede mit problem for min ven, og hun foreslog, at jeg hellere skulle kontakte en stavekaster, der kunne hjælpe mig med at stave for at bringe ham tilbage, men jeg er den type, som aldrig troede på magi, jeg havde intet valg end at prøve det, jeg mailede stavekassen, og han fortalte mig, at det ikke var noget problem, at alt vil være okay inden tre dage, at min ex vender tilbage til mig inden tre dage, han kastede magten og overraskende den anden dag, den var omkring 4 pm. Min ex kaldte mig, jeg var så overrasket, jeg svarede på opkaldet og alt, hvad han sagde var, at han var så ked af alt, hvad der skete, at han ønskede, at jeg skulle vende tilbage til ham, at han elsker mig så meget. Jeg var så glad og gik til ham, det var hvordan vi begyndte at leve sammen igen heldigvis. Siden da har jeg lovet, at enhver, jeg ved, har et forholdsproblem, ville være til hjælp for en sådan person ved at henvise ham eller hende til den eneste virkelige og magtfulde stavekaster, der hjalp mig med mit eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maile ham, hvis du har brug for hans hjælp i dit forhold eller et andet tilfælde.

  1) kærlighedstæller
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmisse
  4) Ægteskab Spells
  5) Binding Stave.
  6) Breakup Spells
  7) Forsæt en tidligere elsker
  8.) Du ønsker at blive forfremmet på dit kontor / Lotteri stavning
  9) vil tilfredsstille din elsker
  Kontakt denne flotte mand, hvis du har noget problem for en varig løsning
  gennem {drogunduspellcaster@gmail.com}

 • Anmeld

  tamara · Jeg er gift med min mand

  Jeg er gift med min mand

  Jeg er gift med min mand, vi elsker os dybt. Efter 30 år af vores ægteskab ændrer min mand og bliver til noget andet, det ser ud som om jeg var gift med en totalt fremmed. Jeg var så forvirret, da ting var forkert, mine børn var klar over, hvad der foregik mellem os, de taler faktisk med deres far, men der er ikke noget ændret. Jeg fandt ud af at min mand er at se en anden, jeg kunne ikke tro, at min mand sagde til mit ansigt, at han er for gammel til ham, han har brug for en yngre i hans liv, at han har brug for en skilsmisse, vi burde ende det op ... men jeg don Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre, jeg elsker ham stadig så meget, ikke kun for den kærlighed jeg har for ham, men for børnenes skyld ... hvordan kan nogen tage det rigtigt min ... jeg lavede min mand, hvad han hans i dag tænkte om det sagde jeg til mit selvstændige nej, jeg kan ikke slippe bare sådan. jeg har altid hørt om læge goko hvordan han hjalp mange af min ven til at komme der, elsk dem tilbage og hjælpe dem i forskellige områder, hvor de har problemer, så jeg kontaktede ham, og jeg deler mine problemer med ham, han hjalp mig og min mand kom tilbage til mig med kærlighed og omsorg lige som før igen tak til Moses, hvis du har brug for hans hjælp kontakt: dr.gokosspiritualcaster@gmail.com whatsapp ham +2348056398964

 • Anmeld

  Nico · Solution

  Solution

  VIGTIGT LÆS:

  Mit navn er Nico, jeg er fra Østrig, jeg vil fortælle verden, hvordan jeg fik hjælp fra denne store mand, der kastede en magi for mig at få min mand tilbage, og i dag er jeg glad for min mand, og mit liv er godt, han forlod i 11 år, og han var sammen med en anden kvinde, mens jeg led i ensomhed, hvor smertefuldt. Mine brødre og søstre derude rådgiver jeg dig om at løse dit livsproblem og have et godt hjem end at lide, han har også stået for mig at blive forfremmet på mit kontor, jeg er nu leder af mit eget firma i dag, jeg fik sin kontakt detaljer online af en anden kvinde, der også delte sine gode værker, fortalte jeg denne mand, at jeg vil dele sit gode arbejde på internettet, derfor gør jeg det nu. han bragte min mand tilbage, som gik i 11 år på mindre end 48 timer, han er virkelig en stærk mand, så hvis nogen af ​​jer har brug for hjælp af nogen art tror jeg og ved, at dr. Ogundele kan hjælpe dig med 100%. Du kan nå ham på email: ogundeletempleofsolution@gmail.com. Til WhatsApp og Viber Chat: +27638836445.

 • Anmeld

  maria · how can i get my ex back

  how i got my ex back

  TAK TIL STOR DR Sunny for at løse mine problemer er hans e-mail (drsunnydsolution1@gmail.coma
  Jeg hedder Miss Fatima, jeg var gift med min mand i 5 år, vi levede lykkeligt sammen i år og ikke før han rejste til Australien for en forretningsrejse, hvor han mødte denne pige og siden da hader han mig og børnene og elsker hendes eneste så da min mand kom tilbage fra turen, sagde han, at han ikke vil se mig og mine børn igen, så han kørte os ud af huset, og han skulle nu til Australien for at se den anden kvinde. så jeg og mine børn var nu så frustrerede, og jeg boede bare sammen med min mor, og jeg behandlede ikke godt, fordi min mor blev gift med en anden mand efter min fars død, så den mand, hun blev gift med, ikke behandlede hende godt, jeg og mine børn var så forvirrede, og jeg søgte efter en måde at få min mand hjem igen, fordi jeg elsker og værner ham så meget, så en dag da jeg kiggede på min computer, så jeg et vidnesbyrd om denne stavekaster DR Sunny, vidnesbyrd delt på internettet af en dame og det imponerer mig så meget jeg også tænker på give det en chance. Først var jeg bange, men når jeg tænker på, hvad jeg og mine børn går igennem, så kontaktede jeg ham, og han fortalte mig at blive rolig i bare 24 timer, at min mand skal komme tilbage til mig og til min bedste overraskelse modtog jeg et opkald fra min mand den anden dag spørger børnene og jeg kaldte DR Sunny og han sagde, at dine problemer er løst mit barn. så det var sådan, jeg får min familie tilbage efter en lang stress med at bremse op af en ond dame, så med al denne hjælp fra DR Sunny, vil jeg have jer alle på dette forum for at sige mig en stor tak til DR Sunny, og jeg vil også råd til nogen i sådanne eller lignende problemer eller nogen form for problemer skal også kontakte ham, hans email er) (drsunnydsolution1@gmail.com) han er løsningen på alle dine problemer og problemer i livet. Endnu en gang er hans email adresse (drsunnydsolution1@gmail.com)

  Han er specialiseret i den følgende spil.

  (1) Hvis du vil have din ex tilbage.

  (2) hvis du altid har dårlige drømme.

  (3) Hvis du vil blive forfremmet på dit kontor.

  (4) Hvis du vil have kvinder / mænd at køre efter dig.

  (5) Hvis du vil have et barn.

  (6) Hvis du vil være rig.

  (7) Hvis du vil binde din mand / kone til at være din for evigt.

  (8) Hvis du har brug for økonomisk assistance.

  (9) Hvordan du blev scammed, og du vil gendanne du tabte penge.

  (10) hvis du vil stoppe din skilsmisse.

  (11) hvis du vil skille din mand.

  (12) hvis du vil have dine ønsker tildelt.

  (13) Graviditet stave til at tænke baby

  (14) Garanti du vinder de foruroligende retssager og skilsmisse uanset hvordan hvilket stadium

  (15) Stop dit ægteskab eller forhold fra at bryde fra hinanden.

  (16) hvis du har sygdom som (H I V), (CANCER) eller nogen sygdom.

  (17) hvis du har brug for bønner til udfrielse til dit barn eller dig selv.

  (18) du ønsker at helbrede Diabetes kur, Herpes kur, Hiv og Aids kur, Brystkræft kur og Kræft kur,

  igen sørg for at kontakte ham, hvis du har noget problem han vil hjælpe dig. hans email adresse er (drsunnydsolution1@gmail.com) kontakte ham straks .... ring eller whatsapp ham nummer på 2349030731985

 • Anmeld

  HJØRDIS MARY · ægteskab testimonial / forhold

  ægteskab testimonial / forhold

  Hej, jeg hedder HJØRDIS MARY Jeg er fra København, men jeg flytter til Waterton Lakes National Park Canada med min mand. Ordene kan ikke forklare, hvor ophidset jeg er for genoprettelsen af ​​mit brudte ægteskab, og nu er min mand helt tilbage efter at have forladt mig og vores børn til en anden kvinde. Vi har været gift i siven år, og i løbet af vores ægteskab har vi haft en række kampe, der fortsatte indtil endelig han forlod vores børn og flyttede til Melbourne for at være sammen med en anden kvinde. Blokeret alle former for kontakt, hvilket gør kommunikation ugyldig. Jeg følte at mit liv var forbi, og mine børn troede, at de aldrig ville se deres far igen. Jeg forsøgte at være stærk kun for mine børn, men jeg kunne ikke kontrollere de smerter, der plagede mit hjerte, jeg blev fortæret af sorg og smerte fordi jeg virkelig elskede ham. Hver dag og nat tænker jeg på ham, og jeg vil altid gerne have ham til at komme tilbage med mig, jeg blev bogstaveligt talt skør og havde brug for en guddommelig intervention, så jeg fortalte alle mine problemer til en af ​​mine venner, der engang havde lignende udfordringer. Hun henviste mig til en meget stærk mand kaldet DoctorIgbinovia. Hun sagde, at han var den eneste grund til den lykke, hun nyder i dag. Drigbinovia kan hjælpe med at reparere brudte forhold, hun sagde, at jeg var nødt til at sætte ham på prøve. Jeg kontaktede ham på hans Email adders [doctorigbinovia93@gmail.com] og han gav mig instruktioner om hvad jeg skulle gøre, og det gjorde jeg, da gjorde han en kærlighed stave for mig. Til min største overraskelse, efter tre uger, ringede min mand mig og fortalte mig, at han savnede os så meget som børnene, jeg var så overrasket, mit hjerte var fyldt af glæde og spænding, og jeg begyndte at skygge mine tårer. Han undskyldte for sin fejl og undskyldte for den smerte, han forårsagede for mig og børnene. Sådan kom han tilbage til os med stor kærlighed og glæde, og fra den dag var vores ægteskab nu stærkere end før. Takket være Drigbinovia er han meget stærk, så jeg besluttede at dele min historie for de kvinder og mænds skyld hvem oplevede hvad der skete. Jeg vil gerne have dig at vide, at der er en løsning. Drigbinovia er løsningen, en sand og kraftfuld spellcaster, der bad om at leve lang tid for at hjælpe kvinder og børn i deres tid af smerte. Og det har også magi til helbredelse af HIV, kræft osv. GOD LUK,

 • Anmeld

  Warren Chandler · TAK TIL BABA EGBE

  TAK TIL BABA EGBE

  Hej, jeg hedder "Warren Chandler" Jeg er fra Tyskland. Mit liv er blevet fyldt med smerter og bitterhed, da intet ser ud til at fungere for mig, og hver gang noget godt er ved at komme min vej, er der altid en eller to forhindringer, og alle, jeg havde bedt om hjælp, svigtede mig. Mit liv har været sådan her i over 15 år, og jeg blev forladt af alle. Min kone forlod mig på grund af min manglende evne til at give hendes behov og tage sig af vores to børn, da jeg ikke havde noget arbejde. Jeg gav op på alt og besluttede at afslutte det hele ved at begå selvmord, da jeg har forsøgt mit bedste for at sikre alt er rigtigt, men al indsats var forgæves og abortiv.


  Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig til denne vidunderlige, store stavekaster, der til sidst hjalp mig ud ... Jeg har aldrig været en fan af ting som dette, men besluttede bare at forsøge modvilligt, fordi jeg var desperat og efterladt uden valg ... Han gjorde specielle bønner og brugte rødder og urter ...

  Inden for to dage blev jeg kaldt af et byggefirma, som jeg har indsendt en jobansøgning for mere end fem måneder siden, og jeg blev informeret om, at jeg har fået jobbet og skulle genoptage arbejdet med øjeblikkelig virkning. Jeg fik et hus og en bil af firmaet. Ting begyndte at arbejde for mig igen, og alle, der forlod mig, undskyldte for altid at give op på mig. Min kone ringede til mig og var ked af det følelsesmæssige traume, hun havde forårsaget mig, hun flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt. hvad et vidunderligt mirakel Baba Egbe gjorde for mig og min familie.

  Jeg har introduceret ham for mange par med problemer over hele verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg tror på en person der har brug for hans hjælp. For øjeblikkelig hjælp af enhver art, kontakt Baba Egbe nu via hans Email: babaegbetemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +7 (926) 512-8701.

 • Anmeld

  Bridget Helen · Love

  LOVE

  Kærlighed er smuk, når du har nogen til at dele den med. Ek Dr. Ekpen ogiogun er en meget ægte spellcaster og en mand med meget unik og stærk visdom. Jeg kunne ikke blive gravid, fordi jeg havde fertilitetsproblemer. Min mand skiltes på grund af det. Jeg var så bekymret og altid græd, og jeg tænkte endda på at dræbe mig selv, men en af ​​mine venner introducerede mig til en stor mand ved navn Dr Ekpen ogiogun, som også hjalp hende med hendes problem. Hun gav mig sin e-mail, og jeg kontaktede hende og forklarede alt. Han forsikrede mig om, at han vil hjælpe mig, og at jeg ikke bør bekymre mig. Dr. Ekpen ogiogun returnerede glæden til mit liv og min familie igen ved at bringe min mand med sine åndelige kræfter ved at blive gravid ved at helbrede min søsters kræftsygdom ved også at helbrede min fætter's HIV-virus. Hans specielle kræfter, og også gjorde min stifter, vinder et lotteri på 2 millioner dollars. Dr. Ekpen ogiogu er virkelig en talentfuld, fantastisk og meget god mand, der virkelig ved, hvordan han gør sit arbejde bedre, og hvis ikke for ham, hvad skal mit liv handler om? Dr. Ekpen ogiogun, mange tak, og jeg vil aldrig stoppe med at tale om dine store gerninger. Ord kan ikke udtrykke, hvor meget godt han har gjort for mig og min familie, og jeg tror, ​​at ikke engang tusind ord vil være nok til at beskrive hans gode gerninger. Hvis du har brug for åndelig hjælp, hvorfor løber du ikke til Dr. Ekpen ogiogun? bare kontakt Dr. Ekpen ogiogun på hans email: (ekpenogoigunspellcaster@gmail.com) Og han vil hjælpe dig. Dr. Ekpen ogiogun er uskadelig, sikker og pålidelig, så kontakt ham nu og få sin løsning. Tak, Dr. Ekpen ogiogun (ekpenogoigunspellcaster@gmail.com)

 • Anmeld

  Inger Pedersen · THANKS TO BABA EGBE

  ingerpedersen1964@gmail.com

  Hej, jeg hedder "Inger Pedersen" Jeg er fra Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oscar. Ting begyndte at blive grimt, og vi havde kampe og argumenter næsten hver gang på grund af min manglende evne til at føde ham et barn. Min mand pludselig begyndte at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. Han begyndte at have anliggender med andre kvinder uden for at overveje, hvordan jeg vil have det.

  Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Oscar var min bedste ven, min soulmate, min Superhelt og min hjerteslag, men han ser ikke længere noget godt i mig. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

  Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været tilhænger af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og havde intet valg ... Han holdt specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede han til mig og var ked af det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt. hvad et vidunderligt mirakel Baba Egbe gjorde for mig og min familie. Den gode nyhed er Oscar, og jeg er nu tilbage sammen og lever lykkeligt, og vi er blevet velsignet med tre børn, to drenge og en dejlig pige efter 9 år med barnløshed. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

  Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer overalt i verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hurtig hjælp af enhver art, kontakt Baba Egbe nu via hans e-mail: babaegbetemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +2347013499818

 • Anmeld

  Karen Greg

  love

  SPAR DIN FORBINDELSE OG DIN EX BOYFRIEND / JENTE TILBAGE! KONTAKT. VIA CALL WHATSAPP +2348072971407 .. OR.EMAIL .. {Uzealospellhome01@gmail.com} Hej til alle MEN mand skilte mig efter at have giftet sig i 13 år og nogle måneder, og jeg elsker ham stadig, da han skilte mig, ville jeg have ham tilbage men han havde en kæreste uden for vores ægteskab, efter at han skilte mig, så jeg fortalte min ven, og hun præsenterede mig for en stavebeslag i Afrika kaldet DR UZE, der kastede den trylleformand, min mand var tilbage til mig, og nu elsker han mig mere end noget andet i verden kan du også kontakte ham for at hjælpe dig med at redde dit forhold eller ægteskab kontakte ham på e-mail {Uzealospellhome01@gmail.com} eller whatsapp eller ringe er nummer +2348072971407 for hjælp, og han vil hjælpe dig .. E-mail: {Uzealospellhome01 @ gmail .com} eller du kan ringe og Whatsapp ham på +2348072971407 ..

 • Anmeld

  Heidi Juul Ammitzbøll Weber · min mand sparkede mig ud

  ægteskab testimonial / forhold

  Få din eks-kæreste hurtigst muligt tilbage. Må ikke miste ham! Drigbinovia har hjulpet tusinder af kvinder og mænd med at få deres ægteskab tilbage ved hjælp af hans virkelige effektive kærlighedSpell Jeg er Heidi Juul Ammitzbøll Weber fra Tjørring, Ringkobing, Danmark, men jeg flytter til Schweiz Efter 12 års ægteskab har jeg og min mand været i en krangel / kamp eller den anden, indtil han endelig forlod mig og flyttede til Californien for at være sammen med en anden kvinde. Jeg følte, at mit liv var forbi, og mine børn troede, at de aldrig ville se deres far igen. Jeg prøvede at være stærk bare for børnene, men jeg kunne ikke kontrollere de smerter, der plager mit hjerte, mit hjerte var fyldt med sorg og smerter, fordi jeg virkelig var forelsket i min mand. Hver dag og nat tænker jeg på ham og ønsker altid, at han kunne vende tilbage til mig, jeg var virkelig bekymret, og jeg havde brug for hjælp, så jeg søgte efter hjælp online, og jeg stødte på et websted, der antydede, at Drigbinovia kan hjælpe med at få Ex-mand hurtigt tilbage . Så jeg følte, at jeg skulle prøve ham. Jeg kontaktede ham, og han fortalte mig, hvad jeg skulle gøre, og jeg gjorde det, så gjorde han en Love spell for mig. to dage senere, ringede min mand virkelig til mig og fortalte mig, at han savner mig og børnene så meget, så fantastisk !! Så det var sådan, han kom tilbage samme dag med masser af kærlighed og glæde, og han undskyldte for sin fejltagelse og for den smerte, han forårsagede mig og børnene. Så fra den dag bliver vores ægteskab nu stærkere hver dag end før, takket være Drigbinovia. han er så magtfuld, og jeg besluttede at dele min historie på internettet, at Drigbinovia er ægte stavebeslag, som jeg altid vil bede om at leve længe for at hjælpe sine børn i vanskeligheder, hvis du er her, og du har brug for din eks-kæreste tilbage eller gem dit ægteskab hurtigt. Græd ikke længere, du kan også kontakte Drigbinovia E-mail ham på doctorigbinovia93@gmail.com eller WhatsApp ham på +2348144480786 din venlighed vil aldrig blive glemt.