Om  
Jonas Keiding Lindholm

Ny generalsekretær i Red Barnet

Tidligere vicegeneralsekretær Jonas Keiding Lindholm overtager posten som generalsekretær i Red Barnet efter Mimi Jakobsen.

Nikita Selvig

Red Barnet har fundet afløseren efter Mimi Jakobsen, der stoppede som generalsekretær i organisationen i juni måned, og valget er faldet på den fungerende generalsekretær Jonas Keiding Lindholm. Det skriver Red Barnet på deres hjemmeside.

”Jonas Keiding Lindholm er valgt i et særdeles stærkt felt med over 70 kandidater. Jeg er sikker på, at han er den helt rigtige til at sikre, at Red Barnet fremover bliver en endnu stærkere organisation, som kan hjælpe flere af de dårligst stillede børn. Det handler ikke mindst om at sikre, at hver eneste krone bliver brugt så effektivt som overhovedet muligt”, siger Red Barnets formand, Lars Svenning Andersen, om den nye generalsekretær.

45-årige Jonas Keiding Lindholm har fungeret som generalsekretær i Red Barnet siden juni måned, og før det var han vicegeneralsekretær i organisationen. Jonas Keiding Lindholm har mere end 10 års erfaring i Red Barnet og var forud for sin ansættelse i den danske organisation ansat i forskellige stillinger under FN's Fødevareprogram.

0:000:00