Helene Liliendahl Brydensholt
 svarer 
Kaare Dybvad Bek

Helene Liliendahl Brydensholt (ALT) spørger udlændinge- og integrationsministeren, Kaare Dybvad Bek, om ministeren vil redegøre for årsværk samt de årlige økonomiske, administrative og bureaukratiske konsekvenser for det offentlige ved ophævelse af 10-års reglen for ferierejser foretaget af flygtninge?

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 40, Spørgsmål 7
Vil ministeren redegøre for årsværk samt de årlige økonomiske, administrative og bureaukratiske konsekvenser for det offentlige ved ophævelse af 10-års reglen for ferierejser foretaget af flygtninge?

Svar fra fredag den 10. november 2023
Som det fremgår af lovforslagets pkt. 4 om økonomiske konsekvenser og implementeringskonsekvenser for det offentlige forventes lovforslagets element om ophævelse af 10-års regel ved ferierejser foretaget af flygtninge at medføre begrænsede økonomiske konsekvenser for det offentlige som følge af en mindre stigning i antallet af afgørelser hos Udlændingestyrelsen. Eventuelle merudgifter afholdes inden for de eksisterende økonomiske rammer. Elementet forventes ikke at medføre implementeringsmæssige konsekvenser for det offentlige. 10. november 2023 Udlændinge- og Integrationsministeriet Akt-id 6198 4000 [email protected]

www.uim.dk 36977191 2023 - 16730 2507275 Kaare Dybvad Bek / Brit Gotthard Jensen Side 1/
0:000:00